Web Analytics Made Easy - Statcounter


مشترکین تمامی اپراتور‌ها می‌توانند با ارسال پیامک خالی به شماره ۸۰۰ و یا شماره گیری کد #۸۰۰* سرویس‌های محتوایی فعال خود را مشاهده و در صورت تمایل نسبت به قطع آن‌ها اقدام کنند.

راحت‌ترین و در دسترس‌ترین راه برای مشترکانی که می‌خواهند سرویس‌های ارزش افزوده شان حذف شود این است که؛ دستور لغو مربوط به هر سرویس را به صورت زیر اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شماره گیری *۸۰۰*۱# تمامی سرویس‌های فعال خود را مشاهده می‌کنید و برای غیر فعال کردن تمامی سرویس‌ها می‌توانید *۸۰۰*۲# اقدام کنید.

برای غیرفعال‌سازی عضویت تک به تک سرویس ها، ارسال یکی از عبارات "OFF" و یا "خاموش" به شماره کوتاهی است که سرویس از آن دریافت می‌شود.

همچنین مشترکان تمامی اپراتور‌ها برای مشاهده قبوض تحت عنوان «سایر هزینه‌ها» می‌توانند با مراجعه به پورتال سایت اپراتور خود از جزئیات هزینه مورد نظر اطلاع یابند.   اپراتور‌های پیامکی موظف هستند در متن پیام خود، روش غیر فعال نمودن سرویس ارائه شده را به مخاطبین خود اعلام نمایند.

در صورتی که با ارسال کد، سرویس‌های ارزش افزوده برای شما حذف نشد، می‌توانید با اپراتور مربوطه تماس حاصل نموده و درخواست خود را مطرح نمایید.   حذف پیامک‌های تبلیغاتی ایرانسل به سه روش امکان پذیر است:
۱- با خط ایرانسل باید با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و درخواست حذف پیامک‌های تبلیغاتی را ثبت نمایید.
۲- با خط غیر ایرانسلی با شماره ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ پس از تماس با مرکز تماس ایرانسل درخواست خود را ثبت نمائید.
۳- با خط ایرانسلی از طریق پیامک نیز میتوانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید.
در صورت درخواست اتصال مجدد این سرویس میتوانید با مرکز تماس ایرانسل درخواست دهید و یا عدد ۱ را به ۵۰۰۵ پیامک کنید.   لغو سرویس‌های ارزش افزوده همراه اول
در ارتباط با اپراتور همراه اول میبایست با شماره ۹۹۹۰ تماس گرفته و با اپراتور در خصوص درخواست خود صحبت نمایید.

لازم به ذکر است پس از ثبت درخواست ۷۲ ساعت زمان برای غیرفعال شدن سرویس‌های ارزش افزوده مورد نیاز می‌باشد.

در ارتباط با پیامک تبلیغاتی نیز این امکان وجود داشته که مخاطب با ارسال کد ۱ به شماره ۸۹۹۹ شماره خود را در لیست سیاه مخابرات قرار دهد.

در صورت تمایل به فعال‌سازی مجدد پیام‌های تبلیغاتی میبایست کد ۲ را به ۸۹۹۹ ارسال نموده و با گذشت زمان ۲۴ ساعت شماره از بلک لیست مخابرات خارج خواهد شد.

لازم به ذکر ارسال کد‌های دستوری تنها برای اپراتور همراه اول بودن و بلک لیست برای خطوط ایرانسل وجود ندارد.   سرویس ارزش افزوده چیست؟
خدمات ارزش افزوده به خدماتی گفته می‌شود که توسط اپراتور‌های تلفن همراه، به مشترکین ارائه می‌شود و در ازای این خدمات هزینه از شارژ مخاطب کسر و یا در قبض ماهیانه آنان لحاظ می‌گردد.

خدمات مبتنی بر محتوا توسط اپراتور‌های تلفن همراه معمولا به صورت یک پیامک ارسال می‌گردد و در صورتی که مخاطب به پیام پاسخ مثبت دهد، هزینه از وی کسر خواهد شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش افزوده اپراتورهای تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۲۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ارسال لینک‌های آلوده

رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت : تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند. 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ... از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی